اختتامیه «نخستین کمپ کارآفرینی استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ایلام» برگزار شد

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۰ کد : ۴۷۸۷۱ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام، «نخستین کمپ کارآفرینی استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ایلام» با معرفی ایده های برتر به کار خود پایان داد.

در ابتدای مراسم اختتامیه این کمپ که با حضور دکتر اسفندیار محمدی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام، رؤسای مراکز آموزشی تابعه و جمع زیادی از دانشجویان این دانشگاه برگزار شد دکتر محمدی ضمن عرض خیرمقدم به شرکت کنندگان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای مهارت آموزی و آموزش نیروی کار ماهر ایجاد گردید و خوشبختانه توانسته است در این زمینه کارنامه ی خوبی از خود برجای بگذارد.

وی افزود: دانشگاه جامع علمی کاربردی ایلام نیز در زمینه ی پرورش نیروهای ماهر و خلاق فعالیت های خوبی داشته به طوری که بسیاری از دانشجویان این دانشگاه پس از فارغ التحصیلی تواسنته اند وارد بازار کار شوند.

دکتر محمدی به برگزاری کمپ کارآفرینی توسط این دانشگاه اشاره کرد وگفت: یکی از برنامه های خوب این واحد دانشگاهی برای ایجاد انگیزه جهت ورود دانشجویان به بازارکار، برگزاری «نخستین کمپ کارآفرینی استانی دانشگاه جامع علی کاربردی ایلام» بود که در این کمپ دانشجویان مراکز آموزشی ایده های بسیار خوبی که عمدتا به صورت ایده شتاب بودند ارائه داده و در نهایت چهارطرح به عنوان طرح برتر انتخاب شدند.

دکتر محمدی افزود: برخی از طرح ها که از نظر داوران قابلیت اجرایی جهت ورود به بازار کار داشتند توسط نهادهای مربوطه حمایت شده و در حال طی کردن مراحل تکمیلی هستند تا بتوانند با راهنمایی و مشاوره ی اساتید مربوطه این طرح ها وارد چرخه ی تولید شوند.

در پایان این مراسم از طرح های برتر کمپ کارآفرینی و مراکز برتر کارآفرینی تقدیر شد.

نظر شما :