Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > برگزاری جلسه دانشگاه جامع علمی کاربردی برای برگزاری نمایشگاه تخصصی نقش آفرینی زنان ایلامی در جنگ به مناسبت هفته دفاع مقدس

چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی دانشگاه واحد استانی ایلام جلسه ای بین بنیاد حفظ آثارونشر ارزشهای دفاع مقدس و دانشگاه جامع علمی کاربردی برای برگزاری نمایشگاه تخصصی نقش آفرینی زنان ایلامی در جنگ به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد.در این جلسه خانم فلاحی مسئول فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام و دبیر کمیته ادبی هنری شورای راهبردی زنان در دفاع مقدس اعلام نمود که تمام ظرفیت های دانشجویان مراکز علمی کاربردی برای برگزاری هر چه بهترو آشنایی با نقش آفرینی زنان ایلامی در 8 سال دفاع مقدس در این نمایشگاه به کار گرفته خواهد شد.

در ادامه سرهنگ شرفیانی نیز با بیان این مطلب که زنان ایلامی با ایثارو گذشت نقش بسزایی در حفظ آثاراسلامی در دوران دفاع مقدس داشته اندا فزود: به منظور تداوم راه ایثار باید فعالیت های فرهنگی در عرصه های مختلف با جدیت دنبال شود،وی برگزاری نمایشگاه را در این راستا دانست و آمادگی مجموعه بنیاد حفظ آثاربرای اجرای بر نامه های فرهنگی با مشارکت دانشگاه جامع علمی کاربردی و .... را اعلام کرد.

١٣:٤٧ - شنبه ١١ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٩٠٤    /    تعداد نمایش : ٥١