Aryanic
صفحه اصلي > اخبار

اخبار > برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام

برگزاری جلسه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام

با عنایت به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی و لزوم اجرای برنامه های فاخر فرهنگی جلسه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی ایلام در روز یکشنبه مورخ 11/06/1396 ساعت 10 صبح در دفتر ریاست واحد استانی با حضور اعضای این شورا برگزار گردید.در این جلسه جناب حاج آقای هاشمی معاونت محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاههای استان براهمیت و شرایط  کار فرهنگی در دانشگاه و لزوم توجه به مشکلات دانشجویان بخصوص تاثیر فضای مجازی بر این قشر علمی جامعه تاکید نمودند. دکتر مرادنژادی رئیس واحد استانی  نیز توجه ویژه به برنامه های اربعین را امری ضروری دانست و ضمن ارائه عملکرد این دانشگاه در اربعین سال گذشته ابراز امیدواری کرد که در اربعین امسال نیز به نحو شایسته ای پذیرای زائرین اربعین سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) باشیم.در بخش دیگری از این جلسه برنامه های پیشنهادی مراکز آموزش علمی کاربردی مورد بررسی قرار گرفت  و برخی از برنامه ها طبق نظر اعضای شورا اصلاح و سایر برنامه ها مورد تایید قرار گرفت.

١٣:٤٥ - شنبه ١١ شهريور ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٩٠٣    /    تعداد نمایش : ٨٩