Aryanic
صفحه اصلي > اخبار > اخبار گذشته

اخبار > برگزاري مراسم ويژه دانشجويان ورودي جديد، همزمان با سالروز تأسيس دانشگاه جامع علمي كاربردي

چاپ        ارسال به دوست

به گزارش روابط عمومی واحد استاني، روز 18 مهرماه، و همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، مراسم جشن دانشجویان ورودی جدید به همت مرکز آموزش علمی کاربردی ايلام 1 و با حضور رئیس دانشگاه جامع واحد استان ایلام، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ایلام، مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان در مرکز آموزشي ايلام 1 برگزار شد.

در این مراسم، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استاني، ضمن تبریک سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمي كاربردي با هدف ارائه آموزش‌هاي مهارتي و كاربردي در كنار آموزش‌هاي علمي و آكادميك، ارتقاء سطح مهارت  حرفه‌ای فارغ‌التحصیلان به گونه‌اي كه منجر به اشتغال آنها شود،‌ در سال 1374 تأسيس شد.

دکتر همايون مرادنژادی در ادامه، ضمن خير مقدم به دانشجويان ورودي جديد، دوران دانشجويي را در زندگي هر فرد بسيار مهم و سرنوشت ساز دانست و خاطر نشان ساخت: دانشجويان مي‌توانند با يادگيري علم و كسب مهارت در يك رشته خاص مسير زندگي خود را تعيين و يا تغيير دهند.

وي با اشاره به اشتغال بسياري از دانشجويان اين دانشگاه در بخش‌هاي خصوصي، افزود: اگر دانشجو تخصص و مهارت لازم در يك رشته خاص را كسب كند نه تنها منجر به اشتغال وي در بخش‌هاي اقتصادي جامعه مي‌شود، حتي مي‌تواند موجبات اشتغال چندين نفر را فراهم كند.

دکتر خليل فصیحی، رئیس مرکز آموزش علمي كاربردي ایلام1 نيز، ضمن تبریک سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمي كاربردي و خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید، اظهار داشت: رسالت دانشگاه علمی کاربردی پرورش افرادی تحصیل کرده و داراي مهارت می باشد تا بتوانند در آینده با مهارت‌هایی که در این مراکز پیدا می کنند در شغل مناسبی مشغول به کار شوند.

وی ابراز اميدواري كرد كه شرایط خوب و مناسبی را در زمینه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی در مركز آموزش ايلام 1 ایجاد نموده و مسئولان مرکز نیز متقابلا از دانشجویان انتظار دارند که در دوران تحصیل خود به مقررات و قوانین دانشگاه احترام گذاشته و تابع آن باشند.
وی در پایان گفت:در مراکز علمی کاربردی محور فعالیتها دانشجو است و دانشجو گرداننده ی اصلی برنامه های فرهنگی و پژوهشی می باشد.
اجرای موسیقی، اجرای تک نوازی، نمایش طنز، برگزاري مسابقه و توزیع بسته های فرهنگی از دیگر بخش‌هاي مراسم جشن دانشجويان ورودي جديد در مركز آموزش علمي كاربردي ايلام 1 بود.
در پايان این مراسم، همچنين از نخبگان علمی، دانشجویان کارآفرین، فعالین فرهنگی و ورزشی با اهداء لوح تقدير و هديه،‌تجليل شد.
jashne daneshjoyane jadidol vorood03 07-94.JPG
 jashne daneshjoyane jadidol vorood01 07-94.JPG